De jachthaven

Varen, slapen, genieten
op onze ruime jachthaven en kleine camping.

De gezelligste jachthaven en camping van Aalsmeer

Welkom bij Recreatiepark Aalsmeer!

Zoals u misschien al heeft gelezen, hebben wij naast ons assurantiekantoor ook nog een ander familiebedrijf, namelijk een grootschalige jachthaven/annex kleine camping.

De heer Verbeek senior is in de jaren ’70 als hobby, naast zijn werk als verzekeringsadviseur, begonnen met het verhuren van wat ligplaatsen voor kleine bootjes. Hij kocht wat grond met tuinderskassen van kwekers om te verbouwen tot ligplaatsen en een overdekt botenhuis. Hij had bedacht dat zijn achtertuin, te weten “het prachtige vaargebied van de Westeinderplassen” wel eens het vaargebied van de toekomst kon worden.

Lees meer

En zo geschiedde…nu 50 jaar later zijn de Westeinderplassen, met al zijn flora en fauna misschien wel de mooiste parel van het hele Hollandse Plassen gebied.

Het verhuren van wat ligplaatsen, wat ooit zo kleinschalig begon is na al die tijd uitgegroeid tot één van de grootste jachthaven bedrijven aan de Westeinderplassen, met unieke ligplaatsen voor zomer en winterstalling. Daarnaast bieden wij ook allerhande camping faciliteiten. Denk hierbij aan plaatsen voor campers, verhuur van Trekkershutten en Glampingtenten, alsmede trekkersveldjes voor passanten.

U begrijpt, wij hebben vele klanten op onze jachthaven, die hun verzekering hebben ondergebracht bij Verbeek Advies. Dit vanwege onze specifieke kennis van bootverzekeringen, maar ook omdat onze klanten weten dat tevens de verzekering van hun opstal, auto, etc. bij ons in goede vertrouwde handen is.

Niet alleen is ons kantoor gevestigd op ons jachthaventerrein, maar wij wonen hier ook. Al 20 jaar wonen wij met grote vreugde op het water in een woonark en kennen wij alle, soms problematische, verzekeringstechnische aspecten als geen ander. En uit ervaring weten wij, dat dit soms een hele gecompliceerde uitdaging kan zijn.
U kunt hier alles over lezen op onze website onder de categorie “Wonen op het water”.

Nieuwsgierig geworden naar onze jachthaven “Recreatiepark Aalsmeer”, neemt u dan eens een kijkje op onze website.