Over ons

Financieel adviseur

Op het internet zijn er diverse aanbieders en sites die prijzen met elkaar vergelijken te vinden, waar u direct een schadeverzekering bij kunt afsluiten, uiteraard is dit ook bij ons mogelijk. Echter Verbeek Advies biedt iets wat heel veel aanbieders op internet niet doen. Namelijk een meerwaarde bieden.

Die vinden wij veel belangrijker dan u enkel de meest voordelige maandpremie tonen, zowel voor particulieren als voor MKB, maar ook voor starters en freelancers. Bent u benieuwd wat die meerwaarde dan is? Het is heel simpel, vanuit ons kantoor in Aalsmeer adviseren wij u over verzekeringen op een persoonlijke en betrokken manier en luisteren wij aandachtig naar uw wensen.

Lees meer

Wij kijken samen met u welke verzekeringen noodzakelijk zijn en welke verzekering naast een lage maandpremie, ook nog goede voorwaarden heeft. Deze voorwaarden zijn namelijk heel belangrijk, zodat u er bij eventuele schade niet achter komt, dat u jarenlang weliswaar heel weinig premie heeft betaald, maar nu niets of heel weinig uitgekeerd krijgt. U kunt ons altijd bellen met vragen over uw verzekeringspakket en als u hulp nodig heeft bij schade, dan zijn 24/7 bereikbaar. Altijd en overal!

Deze extra service, onze jarenlange expertise en het persoonlijke advies op maat zorgt ervoor dat heel veel particuliere klanten en MKB bedrijven uit Aalsmeer en omstreken al jarenlang tevreden zijn én blijven.

Vanzelfsprekend bent u van harte welkom om daarbij te horen, dus neem gerust vrijblijvend contact met ons op!

Erik Verbeek

Uw adviseur voor al uw schadeverzekeringen. Of het nu gaat om uw auto, inboedel, reisverzekering etc of om het verzekeren van uw boot of woonark, hij staat u met raad en daad terzijde!

Wendy Verbeek

De spin in het web van ons kantoor! Administratie, marketing en pr, socialmedia en uw contactpersoon m.b.t. ons loyaliteitsprogramma. Wilt u ook uw diensten aanbieden binnen ons loyaliteitsprogramma? Neem dan gerust contact met haar op, via ons kantoor. 

Ons kantoor is uitsluitend gericht op alle vormen van schadeverzekeringen, met een aantal specialismen.
Verbeek Advies kan u echter wel op het gebied van levens- en inkomensverzekeringen., pensioen, alsmede hypotheken doorverwijzen naar een regionaal partner kantoor, die deze disciplines als specialisme hebben. 

Ingeschreven bij

Wij staan ingeschreven bij de onderstaande instellingen.

 

Maatschappelijke betrokkenheid

Maatschappelijke betrokkenheid kun je op vele manieren invulling geven. Wij als klein bedrijf willen juist groot zijn in onze toewijding en eerlijk advies. Maar dat betekent ook dat je elkaar nodig hebt en wat voor een ander over moet hebben. Dus of het nou gaat om extra aandacht voor de klant, samen met andere ondernemers nieuwe ideeën bedenken en uitwerken, het sponsoren van activiteiten, of vrijwilligerswerk voor een goed doel, wij dragen als Verbeek Advies in alle facetten graag een steentje bij.

Erik en Wendy Verbeek vervullen beide een actieve (bestuurs) rol binnen Nieuw Ondernemend Aalsmeer (NOA)

Nieuw Ondernemend Aalsmeer is het platform voor ondernemers in Aalsmeer. Nieuw Ondernemend Aalsmeer zet zich in voor een optimaal ondernemersklimaat binnen de gemeente. Zo verzorgen wij verschillende activiteiten, zoals: maandelijkse activiteiten, workshops en om het jaar de verkiezing Onderneming van het Jaar. Daarnaast hebben wij regelmatig overleg met de gemeente, burgemeester en wethouders, organiseren van bedrijfsbezoeken en contactbijeenkomsten voor leden.

De SAWP heeft tot doel het bevorderen en ondersteunen ven Recreatie & Toerisme en de watersport in de Gemeente Aalsmeer. Dit betekend o.a. het in stand houden en vergroten van de onderlinge samenwerking tussen ondernemers, promotionele organisaties en gemeente op het gebied van recreatie, toerisme en watersport. Hiswa vereniging is als vaste adviseur primair betrokken bij inspanningen van de SAWP. De stichting tracht haar doelen te verwezenlijken door gebruik te maken van alle haar dienstig voorkomende wettelijke toegestane middelen. Denk hierbij o.a. aan het organiseren van bijeenkomsten met en voor ondernemers en overleg met gemeente en provincie. 

Erik en Wendy Verbeek vervullen beide al vele jaren een actieve (bestuurs) rol binnen de Stichting Aalsmeer Westeinder Promotie (SAWP).

Erik en Wendy Verbeek vervullen beide een actieve (bestuurs) rol binnen het Ondernemers Platform Hollandse Plassen (OPHP).

Het Ondernemers Platform de Hollandse Plassen (OPHP) is een samenwerkingsverband van ondernemersorganisaties met belang in recreatie en watersport in en om de Hollandse Plassen. Dit unieke watersport- en recreatiegebied  is echter nog onvoldoende bekend bij het grote publiek. Het recreatieve, toeristische en economische potentieel van de Hollandse Plassen wordt momenteel niet optimaal benut. Terwijl de Hollandse Plassen zoveel unieke mogelijkheden biedt en een echt aantrekkelijk watersport- en recreatiegebied is. Doel van het OPHP is een robuust netwerk te bewerkstelligen waarin intensief kennis wordt uitgewisseld en vergaande samenwerkingen tot stand kunnen komen. Het netwerk moet ondernemers en overheden stimuleren om te investeren in de ondernemingen respectievelijk de ruimtelijke ontwikkeling en landschap. Tot slot wil OPHP de regio helpen om aan integrale en professionele gebiedspromotie te gaan doen, zodat het gebied duidelijk op de kaart wordt gezet.

Al bijna 15 jaar is Wendy Verbeek van Verbeek Advies een zeer actief (bestuurs) lid bij Lionsclub Aalsmeer Ophelia. Lionsclub Aalsmeer Ophelia is opgericht in 1995. De naam Ophelia is afkomstig van één van de oudste Aalsmeerse rozen: een wit-zachtroze roos. De club is onderdeel van Lions Clubs International, die van Amerikaanse oorsprong is. Dit is een serviceclub organisatie die als doelstelling heeft het bevorderen van wederzijds begrip en verdraagzaamheid en het dienen van het algemeen welzijn. Activiteiten berusten op onderlinge vriendschap, persoonlijke inzet en professionele inbreng. Lionsclub Aalsmeer Ophelia steunt lokale of nationale projecten waar hulp wordt gevraagd die niet wordt gedekt door de publieke middelen. Dit gebeurt door het werven van fondsen door middel van een evenement of door immateriële dienstverlening

Sponsor activiteiten

Verbeek Advies is al jaren trouwe sponsor van De Feestweek Aalsmeer.

Verbeek Advies is al jaren trouwe sponsor van SPIE (Stichting Pramenrace in Ere)
Een spektakel op het water, een echte Aalsmeerse traditie en dé afsluiter van de Feestweek in Aalsmeer. Elk jaar is er een ander thema en vrijwel alle pramen passen
hun schuit aan op het thema. Dat betekent een kleurrijk en muzikaal feest, dat niet alleen leuk is om aan mee te doen, maar zeker net zo leuk om vanaf de waterkant naar te kijken.

Een praam is een platte houten schuit, die vroeger gebruikt om de bloemen te vervoeren naar de bloemenveiling. De teams leggen een parcours af over de Aalsmeerse wateren, waarbij ze verschillende opdrachten uitvoeren.

Verbeek Advies is sponsor van de nieuwe werkboot van Stichting De Bovenlanden ter ere van het 25 jarig jubileum. Het is een prachtige echte Aalsmeers Grundel, waarmee De Bovenlanden ook op de lange termijn haar werk kan voortzetten. En zo het typerende Aalsmeerse landschap kan behouden, een afwisseling van teelakkers, natuur, fijnmazige watergangen en doorvaarten. 

Chat openen
Hallo, hoe kan ik u helpen?