STOER bikes

THE E-BIKE THAT MAKES EVERYONE COOL
ONTDEK ALLES OVER DE FATBIKES VAN STOER

Welkom bij Verbeek Advies, het aanspreekpunt m.b.t. de verzekering van jouw STOER Bike. Gefeliciteerd met je keuze! STOERbikes zijn in mei 2024 verkozen tot de beste fatbikes, die verkrijgbaar zijn in Nederland en België! STOER Bikes onderscheidt zich door de kwalitatieve, duurzame en eigen ontworpen fatbikes. Met hun uitgebreide collectie aan elektrische fatbikes, vindt iedereen gegarandeerd de perfecte fatbike.

STOER SECURED!!
Een echt unieke primeur is, dat de STOER fatbike de eerste fatbike is die je geheel legaal, via een Nederlandse verzekeraar kunt verzekeren tegen diefstal. Daarnaast biedt deze verzekering een helpdesk die 7 dagen per week (ook buiten kantoortijden) bereikbaar is, bij calamiteiten en/of diefstal. Dus of je nu op zoek bent naar de beste elektrische fatbike voor je dagelijkse woon-werkverkeer of een robuuste metgezel voor avontuurlijke weekenden, met een STOER SECURED Bike vind je de perfecte match.

Voor de premieberekening van deze verzekering hanteert de verzekeraar twee verschillende tarieven. De risicogebieden (doorgaans groot stedelijk) en de minder grote risicogebieden. Dit wordt bepaald aan de hand van een specifieke postcodetabel en hier kan zowel STOER als Verbeek Advies niets aan beïnvloeden of wijzigen. Bij het invullen van de aanvraag krijgt de betreffende verzekeringsnemer de premie inzichtelijk, VOORDAT daadwerkelijk tot afsluiten wordt overgegaan.

 

Lees meer
DE VOORDELEN VAN EEN STOER FATBIKE
  • Eigen STOER SECURED verzekering: Met de verzekering van STOER Bikes ben jij gewoon verzekerd tegen diefstal.
  • Diefstalveilig: Optimale diefstalbeveiliging in samenwerking met Tracefy en ABUS
  • Standaard riemaandrijving: De beltdrive zorgt voor een optimale fietservaring.
  • Comfort tijdens het rijden: De grote banden van een fatbike functioneren als natuurlijke schokdempers, waardoor rijden op stedelijk en ruw terrein comfortabeler wordt.
  • Duurzaamheid en onderhoud: STOER Bikes zijn ontworpen om alle weersomstandigheden te weerstaan, door de hoogwaardige onderdelen hebben ze een lange levensduur met relatief weinig onderhoud.
  • Voor twee personen: De elektrische fatbike is ontworpen voor 2 personen, precies wat je nodig hebt voor een gezellige rit. Of ben je opzoek naar een fatbike met kinderzitje? Ook dat kan bij Stoerbikes.com
  • Garantie: Volledige garantie van 2 jaar, met 5 jaar op het frame
WAT IS EEN FATBIKE?

Fatbikes gelden als de off-road en stedelijke fiets in één, uitgerust met de oversized banden, riemaandrijving en solide constructie is een fatbike perfect voor het rijden op vlakke en heuvelachtige terreinen. De fatbike snelheid bedraagt 25km/uur. Zo wordt elke rit, ongeacht het terrein, een plezierige ervaring.
Elke fatbike binnen de collectie van STOER Bikes is gemaakt en ontworpen met oog voor detail, duurzaamheid en prestatievermogen. Bovendien had STOER Bikes al eerste de primeur met het introduceren van de eerste kettingloze fatbike in de markt. Dit innovatieve ontwerp laat fietstochten soepeler verlopen en vermindert het onderhoud van de bike.

Lees meer

Ben je op zoek naar een fatbike in Amsterdam, een fatbike in Rotterdam, of op een andere locatie? Boek een testrit bij een van de dealers in Nederland en ervaar zelf de uitzonderlijke eigenschappen van deze fatbikes.

STOER UITGEBREIDE BLOG BERICHTEN

STOER neemt jullie in hun blogs mee in de wereld van fatbikes. Van trends tot onderhoud en van lifestyle tot ervaringen van dealers en klanten. Vragen over hun blogs kun je direct aan ze stellen via de Whatsapp button rechts onderin.