Wonen op het water

Genieten van vrijheid en ruimte!

Rust in een hectisch bestaan

Wonen op het water betekent voor de meeste mensen genieten van vrijheid en ruimte. Wij willen nooit meer anders dan op of aan het water wonen. Als je eenmaal in een woonark woont en het grijpt je, dan is het de fijnste plaats om te wonen die er is. Het geeft rust, in een vaak hectisch bestaan en op de meeste ligplaatsen leef je met de seizoenen. Het uitzicht naar buiten is meestal een levend schilderij, dat iedere dag anders is. Afhankelijk van de ligging van uw woonark, zijn de meesten van u gezegend met heel veel verschillende soorten flora en fauna om uw heen. Uiteraard kan het in de herfst en winter soms behoorlijk spoken op het water met harde wind en regen, maar dat maakt de meeste woonark bewoners niets uit. 

En u wilt natuurlijk blijven genieten, óók als er risico’s  op de loer liggen. Zoals de invloed van weer en wind,  brand of inbraak. Met een woonbootverzekering van EOC bent u hier zeker van. En wij leggen u graag uit waarom! 

Lees meer

Kies voor zekerheid

Met een woonbootverzekering van EOC kiest u voor ze kerheid, tegen een eerlijke premie. En krijgt u schade aan uw woonschip of woonark? EOC is via Verbeek Advies 24/7 bereikbaar. Geen callcenter, geen keuze menu’s: direct een expert aan de lijn die u bijstaat.

Met een woonbootverzekering van EOC kiest u voor ze kerheid, tegen een eerlijke premie. En krijgt u schade aan uw woonschip of woonark? EOC is via Verbeek Advies 24/7 bereikbaar. Geen callcenter, geen keuze menu’s: direct een expert aan de lijn die u bijstaat.  

Wonen op het water 01_ Verbeek Advies 520 x 400 pixels
Wonen op het water 02_ Verbeek Advies 520 x 400 pixels

Waar u bij EOC nog meer op kunt rekenen

  • Uitkering van de verzekerde som bij totaalverlies • Dekking van het ‘eigen gebrek’: EOC vergoedt de
    gevolgschade van het eigen gebrek én het eigen gebrek zelf
  • Inboedel in de meeste gevallen gratis meeverzekerd • Schade door brand, brandblussing, zelfontbranding en ontploffing is verzekerd.
  • Snelle schadeafhandeling: voorschotten, borgstelling, berging en wrakopruiming
  • Je bent tot een bedrag van € 7.500.000,– verzekerd voor schade die je met je woonboot veroorzaakt aan anderen of andermans boot of spullen.
  • Het verslepen van de boot naar de dichtstbijzijnde herstelplaats is meeverzekerd, mits de schade is gedekt. Overige vormen van pechhulp zijn niet verzekerd.
  • Een bijboot is meeverzekerd tot 5% van de verzekerde som van de woonboot met een maximum van € 5.000,–. De bijboot is verzekerd op basis van vervangingswaarde. De trailer is niet meeverzekerd.


Dit verzekeringsoverzicht geeft alleen een algemene samenvatting van de verzekering. In uw persoonlijke polisvoorwaarden staat uitgebreid beschreven, waarvoor iemand wel en niet is verzekerd.

Extra aantrekkelijk!

Korting op de aanschaf van een alles in één beveiligingsoplossing voor uw woonark. Het systeem bevat een alarm voor inbraak, rook en waterdetectie. Normaal kost dit € 149,– incl. btw en als klant van EOC betaalt u slechts € 99,– incl. btw.

(Let op, er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze aanbieding en er is geen einddatum bekend) 

Ook wij wonen op het water

Lees het artikel over ons uit het Sloep magazine.