Loyaliteitsprogramma Hollandse Plassen

Speciaal voor alle ligplaatshouders in Het Hollandse Plassengebied,
die hun pleziervaartuig verzekerd hebben bij Verbeek Advies,
hebben wij een loyaliteitsprogramma ontwikkeld.
Speciaal voor alle ligplaatshouders in Het Hollandse Plassengebied, die hun pleziervaartuig verzekerd hebben bij Verbeek Advies, hebben wij een loyaliteitsprogramma ontwikkeld.

Voor alle pleziervaartuigen 

Speciaal voor alle ligplaatshouders in Het Hollandse Plassengebied, die hun pleziervaartuig verzekerd hebben bij Verbeek Advies hebben wij een loyaliteitsprogramma ontwikkeld.

Iedere klant die zijn/haar pleziervaartuig bij ons verzekerd heeft mag hier aan meedoen. Dus of u nou een klein bootje heeft op een jollensteiger of een groot jacht in een overdekt botenhuis, dat maakt niet uit, als u maar verzekerd bent bij Verbeek Advies en een ligplaats heeft in het Hollandse Plassengebied.

Bij deelname ontvangt u van ons één persoonlijke op naam gestelde digitale ledenpas, die u kunt downloaden op uw telefoon. Deze pas komt op dezelfde naam als de naam van de verzekerde op de pleziervaartuig verzekeringspolis.

Met deze ledenpas kunt u gebruik maken van verschillende voordelen/aanbiedingen en of acties bij onze participanten. Dit aanbod zal regelmatig wisselen en/of veranderen en de meest actuele of tijdelijke acties zullen wij voornamelijk communiceren via onze social media kanalen, zoals Instagram en Facebook.

De vaste of doorlopende acties kunt u vinden door op onderstaande kaart te klikken op de naam van de één van de Hollandse Plassen. Als ledenpashouder mag u gebruik maken van alle acties in de verschillende gebieden en maakt het dus niet uit in welk gebied u een ligplaats heeft.

Iedere nieuwe klant, die een pleziervaartuig bij ons verzekerd komt in aanmerking voor deze ledenpas, maar uiteraard mag u zich als bestaande klant met een pleziervaartuigverzekering ook bij ons melden om een pas aan te vragen. 

In de komende maanden gaan we dit concept verder uitrollen, implementeren en we draaien nu een proef pilot. We zijn met heel veel partijen van de verschillende Hollandse Plassen in gesprek, zodat we in het voorjaar van 2023 een leuk en gevarieerd loyaliteitsprogramma voor u klaar hebben staan.

Heeft u tips, ideeën of suggesties…stuurt u ons dan een mail naar wendy@verbeekadvies.nl

Maar ook als u denkt, ik zou als participant óók wel mijn product willen aanbieden binnen dit loyaliteitsprogramma, schroom dan niet en neem contact op met bovenstaand email adres.

Volg onze social media

Chat openen
Hallo, hoe kan ik u helpen?